WORKSHOP

Vacature: Fulltime Automonteur (klassieke auto’s)

Ben jij leergierig, enthousiast over klassieke auto’s en droom je ervan om met de meest exclusieve exemplaren te werken? Wij zijn op zoek naar een gedreven monteur.

Als monteur krijg je bij ons de unieke kans om te werken aan zeer exclusieve en zeldzame auto’s uit verschillende tijdperken. Van prachtige vintage sportwagens tot elegante oldtimers, je zult de mogelijkheid hebben om je vaardigheden toe te passen op unieke en waardevolle voertuigen.

Onze werkplaats is uitgerust met de beste gereedschappen van Snap On en apparatuur die je nodig hebt om topkwaliteit werk af te leveren.

Als monteur krijg je een zelfstandige functie binnen ons bedrijf. Je zult verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan klassieke auto’s. Je hebt de vrijheid om je eigen expertise toe te passen en te groeien in je vakgebied.

Je maakt deel uit van een klein, maar gedreven team van professionals die dezelfde passie delen voor klassieke auto’s. Samen werken we eraan om de hoogste haalbare standaard te behalen en te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten.

Functievereisten:

  • Ervaring als monteur van klassieke auto’s is een pré, geen must.
  • Je bent leergierig en bereid om je voortdurend te blijven ontwikkelen.
  • Je hebt oog voor detail en streeft naar perfectie in je werk.
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je taken.
  • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken in een team.
  • Je hebt affiniteit met onze klanten en begrijpt de hoge standaard die wij stellen.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als monteur van klassieke auto’s? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur een mail naar info@houtkamp.nl.
We kijken ernaar uit om van je te horen en je passie voor klassieke auto’s te delen!